Swepub användardag 2019

Välkommen till den första Swepub användardag som bjuder upp till erfarenhetsbyte och inspiration kring forskningsinformation! Användardagen vänder sig till alla som arbetar med frågor som rör hantering av (meta)data för forskningsinformation vid universitet och högskolor samt myndigheter.

Datum: Torsdag den 31 januari

Tid: 9:30-16:00

Plats: Hörsalen vid Kungliga biblioteket, Humlegården, Stockholm

Avgift: 650 kr (exkl. moms)

Dagens key note-speaker är Hanna-Mari Puuska från CSC – IT Center for Science, Finland som kommer att berätta om datalagret för forskningsinformation och det nordiska samarbetet. Övriga presentationer handlar om både nyttan med Swepub och datakvalitetshöjande arbete i lärosätenas lokala publikationsdatabaser samt om hur arbetet med Swepub fortskrider.

Se hela programmet här!

Anmäl dig här! Sista datum för anmälan är den 18 januari 2019.

Vi ses på Swepub användardag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.