Libris roadmap

Under hösten arbetar projektet för nya Libris med stegvisa förbättringar. Ny funktionalitet produktionssätts var fjärde vecka och samtliga releaser sker i så stor utsträckning som möjligt utanför kontorstid.

 

Libris roadmap listar i stora drag de utvecklingsinsatser som är planerade till och med sommaren 2019.

  1 comment for “Libris roadmap

  1. Katalogiseringsteamet, Göteborgs Universitetsbibliotek
    21 november, 2018 at 08:53

    Vi undrar om detta skall tolkas som att översynen av gränssnittet är avslutad? Avser man inte att utveckla detta ytterligare, och när är en sådan insats tänkt att ske? Med tanke på det undantagstillstånd som vid det här laget råder på biblioteken runt om i landet, vore det angeläget om ni kunde prioritera det som alla ber om. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.