God Jul och Gott Nytt År!

I årets sista blogginlägg vi vill passa på att tacka alla katalogisatörer och användare som har bidragit med tid och engagemang under året. Det har varit oerhört värdefullt för oss med den respons och de tankar vi fått in kopplat till testerna av både katalogiseringsverktyget och exporten med dess återkonverteringen av formatet.

Vi har även fått in ett stort antal frågor via supportforumet vilket hjälper oss att komma ut med rätt information. Tack vare ert engagemang och den feedback vi fått, har vi kommit långt i utvecklingen av nya Libris och XL. Vi står inför ett nytt år med nya och spännande utmaningar.

God Jul och Gott Nytt År!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.