Sista chansen! Spana in våra Hotspots!

Du har väl inte missat att anmäla dig till Libris inspirationsdag? Sista chansen att skicka iväg anmälan är måndag den 3 oktober. I år har vi ett starkt program med många spännande nedslag.

Tobias Degsell är intendent på Nobelmuseet och har gjort succé både i Sverige och internationellt med sin föreläsning om kreativitet. Med utgångspunkt från Nobelpriset och framför allt nobelpristagarna inleder han dagen och pratar om vad som föder kreativitet, The spark of creativity.

Efter lunch kan du välja tre olika Hotspots. I programmet finns elva olika alternativ så vi vågar lova att det finns något för alla intressen. Vilka Hotspots du kan välja mellan kan du se här.

Dagen avslutas med en framtidsspaning om vad Libris är och hur Librissamarbetet kan se ut om tio år. Vår panel spekulerar och diskuterar. Allra sist bjuder vi på en uppdatering av vad som är aktuellt just nu i Librisverksamheten.

Vi kommer att hålla till i en speciell och häftig miljö, Färgfabriken, en modern konsthall belägen i Liljeholmens gamla industriområde. Om orken finns kvar efter avslutad inspirationsdag finns möjlighet att se en utställning om samtida konst i Burma/Myanmar – Balans och provokation.

Välkomna till en inspirerande dag!

fargfabriken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.