LIBRIS roadmap – uppdaterad 160115

LIBRIS roadmap januari 2016

I arbetet med den nationella infrastrukturen förespråkar KB öppenhet och delandekultur i tjänster och teknik. Med mål att vara transparenta i hur vi jobbar har LIBRIS under flera år visualiserat det pågående utvecklingsarbetet med en Roadmap.

Metodutveckling är något vi ständigt jobbar med och som ett led i det har vi initierat Pulstavlor. Pulstavlor är ett sätt att visualisera det övergripande läget i våra utvecklingsprojekt. KB:s olika utvecklingsteam samlas regelbundet runt Pulstavlan för avstämning. Vi kan på så sätt identifiera och eventuellt lösa problem, få en översikt för att vid behov synka resurser och få syn på synergieffekter som kan uppstå genom att vi har koll på varandras planeringsprocesser.

Den nya Roadmappen visar på liknande sätt som Pulstavlan vad vi gör just nu och vad vi planerar för härnäst. Detta är en uppdaterad version. För att läsa mer om det pågående arbetet följ gärna uppdateringarna här på LIBRIS-bloggen och se den uppdaterade texten på kb.se, Aktuella projekt och uppdrag.

Roadmap 160116 - LIBRISbloggen (3)

LIBRIS roadmap januari 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.