Öppet hus för folkbiblioteken

Den 12 november var det öppet hus på KB för folkbibliotek som är LIBRIS-registrerande eller som är intresserade av att bli det. Drygt 50 personer från olika bibliotek kom hit och träffade oss, minglade över lunchmacka och utbytte erfarenheter.

 

loca2
Karolina Jonson berättar och Charlotta Simonsson ritar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helena Forssblad och Charlotta Simonsson berättade om hur det fungerar att vara LIBRIS-bibliotek och hur vi arbetar med stöd till biblioteken i övergångsprocessen. Karolina Jonson från Lerums bibliotek höll en presentation om hur arbetet gått till i deras kommun.

Dagen gav också möjlighet att besöka avdelningar på KB: LIBRIS biblioteksstöd, Nationalbibliografin, Redaktionen för Svenska ämnesord och LIBRIS utvecklare och träffa medarbetarna, höra om deras arbete och ställa frågor.

 

Flöde - förvärsrutinen
Så funkar det

  1 comment for “Öppet hus för folkbiblioteken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.