SwePub-projektet rekryterar igen!

Nu har projekt vidareutveckling av SwePub kommit in i en spännande fas. Det händer mycket och vi behöver mer folk till teamet. Har du länge jobbat med metadata i olika former, i teori och praktik? Om du dessutom har pedagogisk läggning och kan förklara varför och hur – så ska du förmodligen söka tjänsten. Har du dessutom erfarenhet av analyser på någon nivå till exempel inom bibliometri – så är det ingen tvekan, sök!

Kolla mer på http://www.kb.se/om/jobb/ och skicka in din ansökan pronto!

Välkommen att jobba med oss!

Hälsar Jessica, Jürgen, Ulf, Maria och Marja

  8 comments for “SwePub-projektet rekryterar igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.