Ny medarbetare

niklas

Niklas Lindström är ny utvecklare på Libris, med inriktning på länkad data. Han har tidigare arbetat som teknisk konsult på Valtech sedan 1999, med webbutveckling och dataintegration åt företag och myndigheter. Niklas har jobbat med ett stort antal språk och tekniker med inriktning på öppna plattformar och system.

Vidare är Niklas engagerad inom länkad data och semantisk webb, där han bidragit till utvecklingen av olika verktyg som öppen källkod, samt deltagit i standardiseringen av formaten RDFa och JSON-LD. Kunskapsdelning, datakoordination och -integration är hans primära yrkesmotivationer. Niklas är utbildad inom filosofi och systemutveckling.

 

  10 comments for “Ny medarbetare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.