Libris inspirationsdagar 26-27 mars

10 januari, 2012 Maria Kadesjö

Libris firar 40 år i år, 40 år av samarbete! Vi vill uppmärksamma jubileet under Libris inspirationsdagar och bjuder in till ett program med temat samarbete.

Den första dagen är ett heldagsseminarium med intressanta talare och presentationer av aktuella frågor och projekt. Den andra dagen ägnas åt konkret arbete i workshops.

Arbetar du/ni med ett projekt ni tror kan vara intressant för oss alla att få höra om eller har du något annat intressant att berätta om? Sist hade vi det i form av blixtpresentationer, i år tänkte vi prova petcha cutcha. Petcha cutcha är en enkel och okomplicerad presentationsteknik där man presenterar sitt ämne till 20 bilder som visas i 20 sekunder. Låter det intressant (ja!), kontakta mig (maria.kadesjo@kb.se)

Ett program kommer inom kort men uppmanar er att boka in 26-27 mars (båda dagarna eller bara en dag) redan nu i era kalendrar! Inspirationsdagarna kommer att hållas i Stockholm, i Garnisonen, Karlavägen 100.

Filed under: LIBRIS tjänster,Metadata,Nationell katalog,Open data,Utveckling

Etiketter:


Kategorier

Senaste kommentarer

Arkiv

Verktyg

Informationskanaler