Vi presenterar våra nya medarbetare

Markus Sköld är ny systemutvecklare på Libris, och kommer senast från Kungliga bibliotekets avdelning för audiovisuella medier. Han har jobbat med systemutveckling sedan 1995, och har ett särskilt intresse för agila metoder.

Katarina Stempel är också ny utvecklare på Libris. Hon är utbildad systemvetare från DSV, Stockholms universitet och kommer senast från sökföretaget Eniro där hon arbetat som systemutvecklare med inriktning på Java och Spring. Tidigare har hon bland annat jobbat som utvecklare på ett spelföretag och bott i London.

Lina Westerling ersätter Anders Ljung som interaktionsdesigner under ett halvår då han är föräldraledig. Hon har tidigare arbetat på konsultfirman Findwise med kravfångst och interaktionsdesign för företagsinterna söktjänster. Lina har sin utbildning i kognitionsvetenskap och interaktionsdesign från Chalmers, Göteborgs universitet och TU Delft i Nederländerna.

Johan Ahrén är bibliotekarie och nygammal medarbetare på Libris kundservice. Han kommer närmast från systemfunktionen på Användartjänster, Kungliga biblioteket , där han arbetade med det lokala bibliotekssystemet Regina. Johan har tidigare jobbat på Libris 2008-2009.

Oskar Andersson Laurin är ny Utvecklingsledare/projektledare på Librisenheten. Han kommer närmast från Stockholms stadsbibliotek där han jobbat som projektledare, redaktör och webbutvecklare sedan 2005. Oskar är utbildad systemvetare (uppblandat med bl.a. litteraturvetenskap och ekonomi). Han har jobbat med webbutveckling sedan slutet av 90-talet och har tidigare även jobbat med produktion av uppslagsverk på Bonniers, på den tiden då det fortfarande fanns sådana.

Nya librismedarbetare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.