Presentation av exjobb

17 december, 2010 Per

På det senaste avdelningsmötet höll jag en presentation om mitt exjobb som jag har arbetat med under hösten. Den behandlar hela utvecklingsprocessen från studier om målgruppens researchprocess och mobilanvändande fram till ett koncept till en mobilapplikation för Libris. Min inriktning är människa-datorinteraktion (MDI) och jag använde ett användarcentrerat förhållningssätt där användare från målgruppen involveras i varje steg i processen.

Ladda gärna ner presentationen nedan i ppt-format. På vissa slides finns kommentarer som man kan läsa genom att klicka på fyrkanten i det vänstra hörnet längst upp (de syns dock inte i helskärmsläge).

Presentation av exjobb

/Per Sunesson, masterutbildning i Medieteknik, KTH. Gör sitt examensarbete vid Enheten för LIBRIS och databaslicenser

Filed under: Utveckling

Etiketter:, ,


Kategorier

Senaste kommentarer

Arkiv

Verktyg

Informationskanaler