LIBRIS användarmöte – igen

Det var roligt med användarmötet. Engagemanget från alla som var där. Och inte minst att engagemanget fortsatt efteråt. Tror jag fått 15 mejl med direkta följdfrågor och säkert har mina kollegor också fått en mejlskörd.

Men det får ju oss att fundera – om användarmötet var en generator för alla frågor och synpunkter man har på biblioteket – hur ska vi nå ut och generera samma engagemang mellan de alltför sällan återkommande användarmötena? Vi har blogg, diskussionsforum, användargrupper (SAMSA), expertgrupper, sändlistor, diskussionslistor och vi är ute och pratar i en mängd olika sammanhang. Och säkert kanaler jag har glömt. Ändå är det inte tillräckligt. Tar gärna emot förslag på fler mötesplatser och kommunikationskanaler!

Och de svåra framtids- strategi- och visionsfrågorna som kom upp på mötet. Vi har börjat arbeta med dem, men det är hög tid att lägga in en högre växel.

Nu finns powerpointpresentationerna ute på LIBRIS webbplats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *