Användarmötet - extramaterial

17 september, 2009 Anders

Dagens användarmöte var väldigt roligt! 230 personer samlade i en sal på Garnisonen i Stockholm, med sitt stora LIBRIS-intresse som gemensam nämnare. Kan det bli annat än lyckat? Powerpointar kommer att läggas upp inom kort, skulle jag tro. Tills vidare (om någon är otålig) har jag lagt upp min egen presentation av LIBRIS öppna infrastruktur på Slideshare. Jag vet dock inte vad den ger utan ackompanjerande prat...

Läsare av den här bloggen bjuds på en liten godbit som föll bort när jag pratade kring bild 20. Jag hade den i marginalen på mitt stödordspapper, men censurerade bort när jag stod framme vid podiet: "Metadata är vad som skiljer ett bibliotek från en bokhylla."

Filed under: Omvärld

Etiketter:,


Kategorier

Senaste kommentarer

Arkiv

Verktyg

Informationskanaler