Sondera – post release

Det har bara gått lite över två veckor sedan Sonderas release. Märkligt att det ändå kan kännas som så längesedan!

Marknadsföringen lyckades bra och mottagandet blev gott. Biblioteken, lärosätena, arkiv och arkivnära organisationer (som våra närmast sörjande/glädjande intressenter) har självklart tipsat om Sondera på sina webbplatser. Och de biblioteksrelaterade bloggarna är pigga som vanligt och rapporterar.

Förutom den innersta kretsen har Sondera omtalats lite här och där, t.ex

.. och lite till

Nu gäller det att inte luta sig tillbaka utan fortsätta att marknadsföra och informera. Hitta ställen, webbplatser/tjänster och sammanhang där Sondera verkligen ger ett mervärde till användare och där erbjuda Sonderas tjänster. På kreativa och användbara sätt. Det är det här som är det svåra och som kräver energi, envishet och fantasi. Det är ju så lätt att tänka att ”Nu! Nu är vi klara!”. Och alla andra projekt som pockar. Men vi kommer aldrig att bli ”klara”.

Idéer?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *